Busshäng

Halloo..! Sitter på busstationen och väntar på bussen. (obviously)
Inget stations/centrum häng här inte halv 8 på morgonen. Today is the day when I will receive my new MacBook.
Jag blev just jagad av en geting.
Jag har tänkt väldigt mycket på grundskolan den här veckan, alla minnen från nian flasha förbi igår när jag skulle sova. It was kinda painful. Men men, det blir nog bra tillslut!
Ciao!


Excited

Ja... Det var ju ett tag sen. Sommaren har gått, och igår började jag på Täby Enskilda Gymnasium. Jag går i klass N1, bara ett N och en etta, inget fancy långt klassnamn. Men skolan är liten så det behövs inte så mycket fancy namn. 
Jag är jättenöjd med valet av skola och jag hoppas att det blir bra och att man hittar ett gäng man trivs med. Jag menar, de här tre åren är rätt viktiga och jag tror det kommer bli rätt tufft med läxor och så och då är det skönt med lite backup och stöd. Fast jag har ju min lilla Elvira med mig, min fina vän. 
I sommar har jag seglat med min älskling, jag har varit i skåne och så har jag jobbat lite och tjänat in lite cash!
IMORGON får jag n Macbook, vet inte vilken men jag tror att dte är macbook air. Den ska vi jobba med. Hela veckan ska vi lära oss datorn typ, skolan börjar inte på riktigt förens nästa TIsdag, då börjar vi våra scheman. 
 
-"If you don't accept failure as a possibility, you don't set high goals, you don't branch out, you don't try -- you don't take the risk" - Rosalynn Carter
 

RSS 2.0