We Are Young

Jag är sååå lättad. Jag kom in på mitt förstahandsval i preleminärvalet. Jag var orolig ett tag att mina poäng skulle räcka till det programmet. Men det gjorde det!!
Imorn ska jag jobba! Tjäna lite cash! Jag är dock livrädd för kassan, en rädsla jag måste övervinna. Jag och huvudräkning går ju inte ihop och det måste jag kunna när jag står där. Kassan räknar ju inte åt mig. Plus att jag är så jääkla seg och jag är rädd att kunden ska tycka att jag är för seg. Jag är alltid så jäkla rädd att jag ska göra fel, fan här är man perfektionist. Men det går nog över efter några lördagars arbete och när jag lär känna mina kollegor bättre!
Ikväll var man med Elvira, vi kollade på film och skämtade med våran lite säregna humor... Heh.
Snart går man och lägger sig. Hihi
God natt!
En bild på ett college i Cambridge, jag kommer inte ihåg vilket, va nått med Kings. Borde nog veta det men jag kommer bara inte ihåg...

Hola mes amis (språkförvirrad? ja!)

Esta es mi prima. Su nombre es Fredrika. Su pelo es rubio, liso y corto. Los ojos es azules y la nariz de Fredrika es pequena. Ella tiene una camiseta rosa y un chaleco salvavidas naranja.
Ella le gusta "hello kitty", rosa y unas princesas.
Jag har muntligt nationella i spanska på fredag och vi ska beskriva personer, kände för att plugga här! Det är nog mycket grammatiska fel, men eftersom jag aldrig har haft någon vettig spanskalärare så kan jag inte mycket. Men det går nog bra ändå...

RawR

Ledsen för ett väldigt deprimerande inlägg tidigare. Men jag var bara så irriterad på alla ideal. Plus att jag är så trött på att jag själv påverkas så jäkla mycket av det.
Idag har jag har jag köttat lite mysigt på gymmet, kommer ha fiiin träningsverk i ryggen imorn.
Jag längtar som fan till sommaren. Jag börjar bli skoltrött och vill bara ha mer lov och värme.
Usch för detta aprilväder.

fuck society

De flesta tjejer lider av det. Vi får ångest, mår skit och känner oss äckliga.
Det där jävla skönhetsidealet. Det där "size 0" snacket, eller "få platt mage på 1 månad". Typ.
Man äter något gott, som har några för många kalorier i sig, efteråt vill man alltid stoppa fingrarna i halsen.
Men tänk er den där underbara chokladen. Den där söta, fylliga, underbara smaken som får en att må så bra, i några minuter. Sen skriker varje cell i kroppen.
fetto. Fetto Fetto!
Varför åt jag den där kakan?!
Ut och spring.
Sen finns det dem åt andra hållet, som är för smala och vill gå upp i vikt. Jag var där en gång, när jag var runt 11 började jag gå upp ganska mycket.
Ingen är någonsin nöjd. Därför vill jag sluta bry mig, men det är så jävla svårt när man undermedvetet packas på med reklam om bantningsmetoder, små storleker och platta magar. Alla kläder jag tycker om passar på mindre tjejer, det gör det så jävla svårt att bara sluta tänka på alla ideal.
Det är inte hälsosamt heller att vara överviktig eller underviktig, men det är inte heller mentalt hälsosamt att aldrig kunna njuta och bara sluta tänka på kroppens form.
Det jag vill få fram med det här negativa inlägget är att jag hatar det. Säg FUCK till samhället.

miss you

Öhm.. Hej! Jag vet att jag har varit borta länge men jag har inte haft nån lust... Sorri.
Jag har pluggat som fan för att komma ikapp i skolan, missade prov och sånt... Den här veckan har jag varit sjuk i tre dagar, är fortfarande sjuk. Det är febrigt, hostigt och slemmigt kan jag säga. Inte fräscht.
Jag var dock i skolan igår bara för att göra ett fysikprov men så ville min NO-lärare att jag skulle göra det missade nationella så jag skrev prov igår i sammanlagt 3 timmar när jag egentligen skulle ha legat hemma och snytigt mig :)) Imorn äre svenska prov som gäller och sen LOV! :D Jag behöver lov, jag behöver egentligen ett lååångt sommarlov. Vem fan behöver inte det egentligen..?
Aja, jag ska njuta av ett påsklov iaf med lite vänner och en pöjk. Jag har dessutom skaffat ett varannan.lördags jobb på ett café i norrtälje! Det är jag skitglad för! Det är najs med lite extra inkomster, även fast de kanske inte är så stora.

RSS 2.0