this is madness

okej okej. Lov. Wich is awesome.
Jul imorn. Wich is awesome too!! Jag har reda få två julklappar! En från Johan och en från hans kompis Sunthon. Av Johan fick jag ett tv-spel som heter "Alice Madness returns" och är en spelversion av Alice i Underlandet. Alice hus brann ner när hon var liten, inne i huset brann hennes familj. Jag tror att det var Alice som råkade starta elden och pga av det har hon blivit psykisk sjuk och bor på ett psykhem för barn där hon behandlas av en doktor. Alice har skapat en egen värld i sitt sinne som hon flyr till. Men världen har förändrats, ist för lycka och mystik har världen förvandlats till ett ställe fyllt av hat. Hennes uppgift är att ställa allt tillrätta. Det är vad spelet går ut på. Jag har fastnat och det är skitkul, låter lite odd kanske men jag gillar't.
Av Sunthon fick jag godis!! :D Så nu ska jag äta lite av det och kolla på film.
Ha det gött och God jul folket!


slut

Nu är stressveckan över och jag kan bara ta det lugnt. Första helgen på hela nian hittills helt utan plugg. Fyfan va glad jag är. Känner mig så himla lättad och lugn.
Jag är danssugen och skrivsugen.
Danssugen är jag för att jag hade en danslektion för klassen. Det va skitkul.
Jag vill inte dans med en grupp. Inte för den konstiga läraren jag har nu.


lost little me

Jag har fått tillbaka min skrivarglädje igen!! :') Jag har varit hemma i två dagar för att jag har haft feber och inte mått så bra. Och idag bestämde jag mig för att sätta mig ner och skriva, det går super! Det känns så underbart härligt när fantasin flödar och allt som inte finns på riktigt blir plötsligt en verklighet. Jag ser allt jag skriver framför mig, jag kan nästan känna det och höra det. Det känns så obeskrivligt bra att associera till något som inte finns, kunna fly till mina drömmars värld för en liten stund. 

Volleyboll imorn. Pappa verkade tveksam med att låta mig vara med på volleybollturneringen eftersom jag varit sjuk. Kan hålla med honom eftersom jag inte vill bli värre, men jag mår helt okej nu. Och jag vill verkligen va med eftersom volleyboll är en av de få bollsporter jag känner att jag har någelunda kontroll över...
Men jag ska försöka bli tillräcklig frisk så att jag kan spela. Men min dumma hals gör ont! Känns som om jag har en vass tagg som sitter fast i halsen. And I can't get it out...

Tänk att bilder och syner man ser eller har sett, så snabbt blir till minnen. Ena dagen är jag i din famn och känner doften av dig, den andra dagen är den bilden ett minne blott. En gång i tiden kunde vi sitta och spela dator en hel dag, det känns som igår. Allt blir bara till minnen. Minnen som jag vårdar nära mitt hjärta.
Det finns också minnen som jag vill förtränga, men de bränner sig fast runt mina tankar som en hinna.
Hur kan något som nyss känts så levande helt plötsligt bli till minnen man endast kan blicka tillbaka på?


tired of waiting

trött. Nu är det helg och då är det öppet hus på lördag i ett gymnasium. På söndag ska jag på adventsfika. Sen ska jag plugga....
Ständigt detta pluggande. Men ja det lönar väl sig i framtiden hoppas jag.
Tänk om alla såg olika färger? Att blå för dig kanske är grönt för mig men vi märker det inte eftersom det ändå heter blått. Förstår ni? Jag har liksom haft den här frågan i huvudet i nästan hela mitt liv. Har någon ett bra svar så blir jag glad!


Tycker att det är väldigt konstig att ha blommande rosor ända in i december, den här bilder är tagen för bara någr dagar sen...



move your body like I do

Jag är så fetsugen på att dansa. På riktigt. Inte den där "hej jag juckar"-skiten vi gör nu. Jag vill ha en riktig danslektion där det är mer dans. Jag saknar bounce, där va allt på riktigt! Det va äkta street. Rent och kaxigt. Mer attityd. JAG VILL!!
Jag dansar hemma nu, övar på snabbhet och koordinationsövningar. Jag dansar och improviserar och det känns häärligt! Vill till stockholm där dansen tas på allvar, där street är street och inte nått annat.

RSS 2.0