Advent

Hej igen! Det snöar ju wtf, asnajs verkligen! Har längtat så mycket efter att få se en snöflinga i år iaf! Och så är det första advent och det känns ju extra mysig! Nedräkningen till jul har liksom börjat på riktigt!
Mys hos älsklingen idag, plugg och julmust på förmiddagen och på eftermiddagen lussebak, glögg och fika! Supermys! Ja ännu en skolvecka men det är inte många kvar nu! Fast det känns som en månad... Sista veckorna går alltid segt, särskilt nu med allt plugg! Men det är bara och bita ihop.
Nu ska jag nog sussa så gonatt allesammans!

Mupp

Sitter hemma hos Johan och chillar. Robin och Rasmus är också. Robin och Johan spelar Halo och Rasmus spelar skyrim... känner att vi är associala alla vi!!
Bella följde med mig men jag tror att hon har lite tråkigt, hehe. Hon saknar nog sina syskon och kompisar. Men vi har försökt leka lite fast hon är lite mesig. Trååkhund. Nä hon är söt.
Bilden har inget med saken att göra, ville bara visa att den va fin :)
Nu ska jag dunka lite The Pretty Reckless i min ensamhet. Forever alone... :')

gymnasiemässa

Ja som rubriken säger så var det gymnasiemässa idag. Nu har jag en massa valmöjligheter och ännu mer beslutsångest än igår. Men jag tror att jag väljer Naturvetenskap med samhälle, valmöjligheter jag har när det gäller vilken skola jag ska gå på så är det:
Täby Enskilda
Viktor Rydberg
School of Experience & Science
Fryshuset
Fyra gymnasieskolor kanske inte låter så mycket men det som är svårt är att välja vilken skola jag helst vill gå på. Täby är ju nära och skolan verkar mysig, jag ska på deras öppet hus.
Viktor Rydberg är också lätt att ta sig till och skolan är omtalad och det verkar som en fin skola. School of Experience & Science verkade askul! På Fryshuset finns det dans men det ligger på andra sidan om stan.
Fan va svårt!!!

misguided ghost


SSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssSSSSSSSSSSSå va ja inte så bra på det här med rubriker

Plugg, plugg och mera plugg! De sista veckorna innan lovet är sjuka! jag tror nog att jag har minst 2-3 prov varje vecka fram till jul! Usch!! Plus att det kommer in lite läxförhör hela tiden...
Men men.
Jag är skittrött. Ska snart till en kusin som fyllt år och fira honom och sen ska jag sova!! Jag ska sova riktigt jävla ordentligt!!!




it all goes in replay

Jag har inte mått så bra de sista dagarna. I tisdags hände en väldigt hemsk grej som jag inte vill ta upp här. Men det resulterade till att jag hade dåligt samvete ett tag och jag sov väldigt dåligt. Men jag mår bättre. Lite svårt att släppa taget bara. 
Den här veckan har varit fullt upp. Jag taggar inför volleybollturneringen på lördag som skolan anordnar till de som vill va med och förvånadsvärt nog är det väldigt många. Men jag ser i alla fall fram emot den dagen och hoppas att det kommer bli en rolig kväll med kompisar och volleyboll! 
Plugg har jag så det räcker och blir över! Två prov i morn, redovisning på måndag och praorapporten ska vara klar på onsdag nästa vecka och jag har bara imorgon och på onsdag på mig att skriva klart(!!). På torsdag, om en vecka, ska jag göra om ett biologiprov jag vart missnöjd med så då ska jag plugga MVG-frågor i det och fördjupa mig så invecklat jag kan! Usch!
Men ja, det är skönt att ha en anledning att leda tankarna åt andra håll ibland...
Jag funderar för fullt på vilken linje jag ska gå ic och vilket gymnasium jag ska välja. De som lockar mig mest är Sam-Beteende på Täby Enskilda eller Kungstensgymnasiet, om de nu har sam-beteende där.
Men natur har jag alltid riktat in mig på eftersom den är bredast men när jag läste mer om det så verkar det bara vara alldeles för mycket matte och fysik för min smak!! Jag är rädd att jag bli för skoltrött och det vill jag verkligen inte bli! Plus att SO ämnena är mina starkare ämnen och de jag har lättare för... Aja jobbigt val.



And so it begin

Ja så har skolan börjat och jag måste säga att det ska bli skönt med lite rutiner igen! Särskilt att få börja röra på sig igen och inte äta en massa skit varje dag. Idag vare volleyboll och fan va kul det va! Jag är nog den enda människan som kan njuta av att vara svettig, okej bara när man tränar, efteråt vill jag ju gärna ta en dusch...
När jag kom hem så red jag. Mamma följde med eftersom jag inte vågar rida själv på den nya hästen då han första gången jag red på honom, stegrade och försökte kastade av mig. Men idag blev jag bara pissed off när han försökte göra nått så det va hårdare tag. Jag fick honom att reagera på skänkeln ganska positivt (för att va honom) och han gick med huvudet i en normal höjd och tittade inte upp i himlen hela tiden. Efter ridturen var han svettig, och det är positivt för det betyder att jag iallafall jobbat ordentligt med honom. Han är ju så grymt omusklad, förmodligen har han blivit bortskämd där han bodde förut. Den förra ryttaren har väl inte krävt så mycket av honom. Eller så är han bara allmänt tjurig...
Ja den nya hästen kallas "Buffis" hehe, bara för att han är så bufflig och manglig... Han är fux och arabhingst, men har ganska bra psyke för han blir inte så lätt rädd för saker. Fast tjurig och envis. Han är ungefär lika hög som en stor D-ponny eller lite högre. Buffis är 6 år gammal, väldigt typisk arab i utseendet. Har ingen bild på honom än men det kommer nog :) 

Nu är jag trött och jag fryser så jag ska förmodligen äta och sen ta en riktigt varm jävla dusch. Jag har lite uppgifter att ta itu med men det får vänta tills imorgon för jag är trött! Jag kommer nog att bli förkyld när som helst, för jag har ont i halsen och hostar lite smått.
Hare gött!
Bild från när jag var rödhårig men jag orkar inte lägga upp nån ny så det får vänta.

tintin

Idag var det Stockholm som gällde för att träffa denna sköna b-rud. Ingen av oss hade pengar så vi chillade runt och pratade mest och fönstershoppade. Serisöt, ibland babblar jag på för mycket. Kände det idag men vissa människor babblar man mer med. SÅ det var en väldigt trevlig dag!
Efter det åkte jag direkt till Norrtälje och såg Tintin, som var jättebra! Skönaste filmen på länge! Den är verkligen ett filmtips! Fast nu på hösten kommer ju många nya filmer man måste se, som twilight 4, breaking dawn. 
Men jaja, Tintin var verkligen cool. Häftiga scener, bra 3D effekter och mycket humor för både stora och små!

Gina

Här en liten nykomling till kennel Spicegarden, den lilla dobbermann-tiken "Gina". Eller jag tror att vi ska döpa henne till Gina för alla kallar henne det men vi har liksom inte bestämt oss än. Hon är jättesöt! Fast hon luktar valplåda, vilket inte luktar så gott. Imorse badade jag henne men lukten försvann inte hetl, aja när hon väl har lärt sig att rulla sig i lera och skit (som alla andra hundar i det här huset gör) borde vi ha fått bort lukten och badat henne tillräckligt!
Grymt söt är hon i allafall, hon har börjat slappna av lite men är fortfarande mesig. Fast idag racade hon runt med de andra valparna.
Jag gick ut i trädgården med henne och fotade lite, vilket var ganska svårt då hon alltid hängde efter mig som en svans. Några bra bilder blev det!

Pumpkins and roses

ööh, hej. Här är dålig uppdaterning punkt "nu". Jag vill bara säga att jag lever, jag har praoat på Café Hörnan i två veckor och det va asnajs. Jag har fått sommarjobb och förhoppningsvis kommer jag att få ett helgjobb på caféet, vilket jag är skitnöjd över. Jag hade en liten halloweenfest i lördags och det blev en lyckad kväll med pizzabak, dans, oseriöst anden i glaset-spel, raptävlingar och skräckfilmer. Jag är väldigt nöjd faktiskt och jag vill bara säga till er som kom att jag hade jättekul och hoppas att ni också hade de! På grund av festen köpte jag självklart några pumpor som blev riktigt coola, så jag bestämde mig för att fota dem och visa er.
Fredagen den 21/10 hade jag och Johan varit tillsammans i nio månader, ingen speciell siffra kanske men det är faktiskt tre kvartal ;) och då var han världens finaste som avslutade första praoveckan med en bukett rosor och några andra vita blommor som jag inte vet namnet på. Men såå fina dem va! Jag vart såklart jätteglad!
Världens finaste pojkvän, jag är så lycklig med dig ♥



RSS 2.0